Skip to content
site logo mobile

Forum in maintenance, we will back soon 🙂

AI Chatbot on WordP...
 
Notifications
Clear all

AI Chatbot on WordPress in 5 Minutes doesn't work for me

40 Posts
7 Users
7 Reactions
1,786 Views
(@bourbe)
Posts: 5
Active Member
Topic starter
 

Hello Hassan

 

There is a bug on the bot. I installed the bot on my home page where I have my products

When I installed the bot, everything went well on the desktop version but on the mobile version I am not more able to reach to my products from my homepage

 

When I click, nothing happen , it is like the bot doesnt allow to acced to the products

 

You can test this on the mobile version of your webite where your bot is installed

 

Can you fix this please ? 

 
Posted : 05/10/2024 2:30 am
Hasan Aboul Hasan
(@admin)
Posts: 1117
Member Admin
 

@bourbe I will check this issue

 
Posted : 05/10/2024 10:16 am
(@google-bennacerelmahdi)
Posts: 1
New Member
 

I want to add the chatbot everywhere on the website any solution for this? here is my website aidetectorwriter.

 
Posted : 06/04/2024 9:14 am
(@husein)
Posts: 352
Member Moderator
 

@google-bennacerelmahdi you add the same front-end script on all the pages you want the bot to be shown. All will be linked to the same PHP function.

 
Posted : 06/04/2024 12:36 pm
dimu
 dimu
(@dassa)
Posts: 87
Member
 

I added AI chatbot in my ceeveeglobal.com website. I use code snippets to do that. After I added codes in the footer section in code snippets, links and menus in mobile and tablet were not clickable. If I remove code in the footer section in code snippets, again works fine. what is the reason?

 
Posted : 06/18/2024 3:44 am
Hasan Aboul Hasan
(@admin)
Posts: 1117
Member Admin
 

It is like there is a conflict between the codes and the theme. 

can you see any errors in the browser console?

 
Posted : 06/18/2024 10:28 am
SSAdvisor reacted
dimu
 dimu
(@dassa)
Posts: 87
Member
 

@admin The problem is that the links to the area showing the chat box are not working. Even if it's the same link, the chat box is shown in the area and works fine. Getting caught in the chat box area does not work.

1.1
 
Posted : 06/19/2024 3:33 am
Hasan Aboul Hasan
(@admin)
Posts: 1117
Member Admin
 

can you puslish the bot on a test page, and share it here so I can check

 
Posted : 06/20/2024 6:17 am
dimu
 dimu
(@dassa)
Posts: 87
Member
 

Thank you. Here test page link: https://ceeveeglobal.com/test/

1.2

the link in the area where the chat box appears, not working. You can see the Contact us section in the footer only clickable into Cont. act us part can't be clickable. 

 
Posted : 06/24/2024 1:16 pm
SSAdvisor
(@ssadvisor)
Posts: 1086
Noble Member
 

@dassa worked for me

image

Regards,
Earnie Boyd, CEO
Seasoned Solutions Advisor LLC
Schedule 1-on-1 help
Join me on Slack

 
Posted : 06/24/2024 8:44 pm
dimu
 dimu
(@dassa)
Posts: 87
Member
 

I just dragged the WordPress menu to the page. Please go to the page and again Click on the Terms and Conditions on the right side. You can click only from the beginning. The link in the area where the chat box opens does not work. The chat box works perfectly. There is no problem with that. I mean the area used to open the chat box. .

2

 

 
Posted : 06/25/2024 4:15 am
(@husein)
Posts: 352
Member Moderator
 

@ssadvisor The error he's refering to is not in the chatbot, when you hover over the terms and conditions button only at the "Te" part of the button interacts when you can click it, however the "rms and conditions" part doesnt.

 
Posted : 06/25/2024 5:04 pm
dimu reacted
SSAdvisor
(@ssadvisor)
Posts: 1086
Noble Member
 

@dassa the chatbot overlay is covering the area you're talking about? How is the link supposed to be clickable behind the chatbot overlay?

Regards,
Earnie Boyd, CEO
Seasoned Solutions Advisor LLC
Schedule 1-on-1 help
Join me on Slack

 
Posted : 06/26/2024 1:29 pm
dimu
 dimu
(@dassa)
Posts: 87
Member
 

@husein Of course. You got me. Any links that come to that area cannot be clickable. It looks like a kind of mask of chatbot sitting in front of the web page all the time.

 
Posted : 06/27/2024 2:34 am
SSAdvisor
(@ssadvisor)
Posts: 1086
Noble Member
 

@dassa try with an incognito browser. I don't see this issue.

Regards,
Earnie Boyd, CEO
Seasoned Solutions Advisor LLC
Schedule 1-on-1 help
Join me on Slack

 
Posted : 06/27/2024 4:31 pm
dimu
 dimu
(@dassa)
Posts: 87
Member
 

@ssadvisor no luck.

 
Posted : 06/28/2024 1:22 pm
Hasan Aboul Hasan
(@admin)
Posts: 1117
Member Admin
 

@dassa I got it, it is only on mobile. It is a CSS bug, I should look into this.

 
Posted : 06/29/2024 12:18 pm
SSAdvisor reacted
SSAdvisor
(@ssadvisor)
Posts: 1086
Noble Member
 

@admin I began to think this was a platform issue. I'm always on my laptop and wasn't seeing it.

Regards,
Earnie Boyd, CEO
Seasoned Solutions Advisor LLC
Schedule 1-on-1 help
Join me on Slack

 
Posted : 06/29/2024 1:24 pm
dimu
 dimu
(@dassa)
Posts: 87
Member
 

@admin I don't know Mr Hasan, I`m seeing it on both mobile and my laptop too. I tried to play with z-index, but did not get fix. Still trying.

 
Posted : 06/30/2024 1:43 am
Hasan Aboul Hasan
(@admin)
Posts: 1117
Member Admin
 

Please try updating the CSS and JS with the following files:

 

 
Posted : 06/30/2024 12:01 pm
Page 2 / 2
Share: